AKTUALITET, 7 Gusht 2022, 14:01

“Një ushtri fantazmash që adhuron qeverinë”, deputeti demokrat: Komentet pro pushtetit shpërndahen nga një ushtri që paguhen me paratë e shqiptarëve

“Një ushtri fantazmash që adhuron qeverinë”, deputeti

Deputeti i Partisë Demokratike Belind Këlliçci, ka publikuar një video në Facebook, në lidhje me komentet që bëhen në faqen e kryeminisrit Edi Rama.

Ai u shpreh se komentet gatuhen në zyrat e qeverisë dhe shpërndahen nga një ushtri komentuesish që i paguajnë me paratë e shqiptarëve.

Një ushtri fantazmash që adhuron qeverinë.
Emra dhe fotofytyra të vjedhura nga ata që na vjedhin çdo ditë.
Komentet gatuhen në zyrat e qeverisë dhe shpërndahen nga një ushtri komentuesish që i paguajnë me paratë e shqiptarëve.
Kjo është mbështetja reale që kanë.