BLOG, 17 Nëntor 2021, 14:08

Një lajm i bukur për adhuruesit e “Spider Man”, publikohet traileri dhe zbulohet data e premierës

Një lajm i bukur për adhuruesit e “Spider Man”, publikohet

Një lajm i bukur vjen për të gjithë adhuruesit e filmit “Spider Man”. Pas më shumë se dy vitesh, ky film është rikthyer dhe protagonist është aktori Tom Holland.

Së fundmi, është publikuar edhe trailer-i i ri duke lënë të nënkuptohet se do të ketë një paraqitje të kundërshtatëve të famshëm të Spider Man-it në të kaluarën si: Electro, Green Goblin dhe Doctor Octopus.

“Ata janë një rrezik për universin tonë”, dëgjohet të thotë Doktor Strange, duke treguar situatën, në të cilën ndodhen.

Sakaq, është bërë e ditur se “Spider-Man: No Way Home” do të jepet premierë në kinema më datën 17 dhjetor.