AKTUALITET, 10 Qershor 2024, 18:40

Pisha shekullore bie në rrugë, bllokohet aksi Goricë-Drobonik në Berat

Pisha shekullore bie në rrugë, bllokohet aksi Goricë-Drobonik

Një pishë shekullore ka rënë pasditen e sotme në aksin Goricë-Drobonik.

Pema është rrëzuar për shkak të shkuljes nga rrënjët pasi pisha ndodhej në një rrafsh kodrinor të pjerrët. Rrëzimi i pishës në rrugë fatmirësisht nuk ndodhi në momente të qarkullimit të mjeteve por rënia e saj bllokoi për më shumë se 30-minuta lëvizjen e mjeteve nga lagjja Goricë drejt fshatit Drobonik.

Kanë qenë shërbimet zjarrfikëse ata që pasi kanë mbërritur në zonë, kanë prerë pemën, duke e copëtuar atë dhe duke e larguar nga rruga, për të zhbllokuar në këtë mënyrë edhe aksin rrugor.