AKTUALITET, 19 Shtator 2023, 12:15

Mbështetës të Dritan Goxhajt, protestë kundër ekstradimit të tij në Gjykatën Speciale

Mbështetës të Dritan Goxhajt, protestë kundër

Teksa sot do të mbahet gjyqi për ish-anëtarin e UÇK-së, Dritan Goxhaj, mbështetës të tij janë mbledhur para Gjykatës së Tiranës.

Mësohet se seanca është parashikuar që të nisë në orën 12:30, ku do të miratohet kërkesa për ekstradimin e tij apo jo.

Ata njëzëri kanë protestuar, ndërsa kërkojnë lirimin e Goxhajt. Arrestimi i Goxhajt u bë për llogari të Gjykatës Speciale. Goxhaj akuzohet për kryerjen e veprave penale “Frikësimi gjatë procedurës penale” dhe “Pengimi i personit zyrtar në kryerjen e detyrave zyrtare”, parashikuar nga legjislacioni penal i Republikës së Kosovës.