AKTUALITET, 19 Shtator 2023, 09:31

Berisha dhe Bardhi do të takohen sërish, sot tryezë e përbashkët në Kukës

Berisha dhe Bardhi do të takohen sërish, sot tryezë e

Deputetët demokratë në mbështetje të ish-kryeministrit Sali Berisha dhe Gazment Bardhit do të mbajnë takimin e radhës ditën e sotme.

Takimi do të transferohet në qytetin e Kukësit për shkak të afrimit të zgjedhjeve vendore të përsëritura më 24 shtator, ku opozita ka propozuar Emri Vatën. Pritet që tryeza e deputetëve të opozitës të zhvillohet në orën 12:00, ndërsa vendi nuk është caktuar ende.