AKTUALITET, 9 Qershor 2023, 17:30

Koalicioni “Bashkë Fitojmë” çon në Kolegj Zgjedhor vendimet e KAS për Rrogozhinën, Kamzën dhe Belshin

Koalicioni “Bashkë Fitojmë” çon në Kolegj

Koalicioni ‘Bashkë Fitojmë’ nuk tërhiqet, edhe pse humbi në garën për zgjedhjet lokale të 14 majit. Mësohet se koalicioni ka çuar në Kolegjin Zgjedhor ankimimet për bashkitë e Rrogozhinës, Belshit dhe Kamzës.

Këto ankimime dërgohen në Kolegj pasi u rrëzuan në Komisionin e Ankimimeve dhe Sanksioneve.

Për Belshin dhe Rrogozhinën “BF” ka kërkuar pavlefshmëri të kutive të burgut, ndërsa për Kamzën dhe Elbasanin një inspektim të pajisjeve që u përdorën për votimin dhe numërimin elektronik.