AKTUALITET, 18 Nëntor 2023, 09:20

Këmbimi valutor/ Me sa blihen e shiten dollari dhe euro, çfarë ndodh me monedhat e tjera

Këmbimi valutor/ Me sa blihen e shiten dollari dhe euro, çfarë

Në tregun e këmbimit valutor shqiptar sot një dollar amerikan blihet me 94.8 lekë dhe shitet me 96 lekë.

Monedha evropiane sot blihet me 103.5 lekë dhe do të shitet me 104.2 lekë, ndërsa franga zvicerane blihet me 106.4 lekë dhe shitet me 107.7 lekë.

Ndërkohë paundi britanik do të blihet me 117.4 lekë dhe do të shitet me 119.7 lekë.

Këmbimi valutor/ Me sa blihen e shiten dollari dhe euro, çfarë