SPORT, 9 Maj 2023, 17:36

Vjen humbja e parë për Napolin, drejtori sportiv shkon te Juventus. Ja kush pritet ta zëvendësojë

Vjen humbja e parë për Napolin, drejtori sportiv shkon te Juventus. Ja

Cristiano Giudoli, drejtori sportiv i Napolit largohet nga skuadra në fund të vitit për llogari të Juventusit.

Në fakt, De Laurentiis thuhet se ka rënë dakord për mundësinë e lirimit të ekzekutivit të Napolit një vit para përfundimit të kontratës së tij, e cila është caktuar për në qershor 2024.

Në të njëjtën kohë, Cristiano Giudoli mesa duket do të marrë me vete skautët, Giuseppe Pompilio dhe Stefano Stefanelli, me treshen e duke sjellë futbollistë si Kvitsa Kvaratskelia. Po për zëvendësimin e tij? Është ndoshta drejtori sportiv i Empolit, Pietro Accardi, i cili do të marrë një post te Napoli.