SPORT, 22 Shkurt 2024, 18:04

Europa dhe Conference League, formacionet zyrtare të 7 sfidave

Europa dhe Conference League, formacionet zyrtare të 7 sfidave

Ditën e enjte, do të luhen fazat e kthimit të vlefshme për një biletë në 1/8 të Europa League dhe Conference League.

7 sfida në total nga këto dy kompeticione do të startojnë në orën 18:45, ku do të njihemi edhe me 7 skuadrat e kualifikuara për të fazën tjetër.  

Sfidat e Europa League, formacionet zyrtare;

Europa dhe Conference League, formacionet zyrtare të 7 sfidave

Europa dhe Conference League, formacionet zyrtare të 7 sfidave

Europa dhe Conference League, formacionet zyrtare të 7 sfidave

Europa dhe Conference League, formacionet zyrtare të 7 sfidave

Europa dhe Conference League, formacionet zyrtare të 7 sfidave

Europa dhe Conference League, formacionet zyrtare të 7 sfidave

Europa dhe Conference League, formacionet zyrtare të 7 sfidave