AKTUALITET, 28 Shkurt 2024, 21:52

Presidenti i Ukrainës largohet nga Tirana, përcillet në Rinas nga Igli Hasani

Presidenti i Ukrainës largohet nga Tirana, përcillet në Rinas nga

Ministri i Jashtëm Igli Hasani ka përcjellë në Rinas, Presidentin e Ukrainës Volodymyr Zelensky, pas përfundimit të vizitës së tij në Tiranë.

Hasani njoftoi përmes shtypit se Zelensky ka përfunduar takimin e tij në kuadër të Samitit Ukrainë-Evropa Juglindore. 

Njoftimi:

Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme, Igli Hasani, përcolli në aeroportin e Rinasit Presidentin e Ukrainës, Volodymyr Zelenskyy, i cili ishte në Tiranë në kuadër të Samitit Ukrainë-Evropa Juglindore.