NË FOKUS, 8 Janar 2022, 14:38

FOTO/ Opozita nën kontrollin e policisë, pamje të paimagjinueshme nga selia e PD

FOTO/ Opozita nën kontrollin e policisë, pamje të paimagjinueshme

Selia e Partisë Demokratike është marrë nën kontroll nga Policia e Shtetit, duke krijuar pamje dhe skena të paimagjinueshme për një vend demokratik. 

Selia e opozitës nuk është e aksesueshme dhe e hapur për anëtarët dhe deputetët e kësaj force politike. 

Ditën e sotme, pati një protestë të udhëhequr nga Komisioni i Rithemelimit, e cila u prit me gaz lotjsellës në sasi të jashtëzakonshme, nga Lulzim Basha dhe dhunë ndaj protestuesve. 

Policia ndërhyri me kërkesë të Lulzim Bashës. Pas kësaj ndërhyrje, Berisha dhe mbështetësit e tij nuk u lejuan më nga autoritetet të afrohen drejt selisë. 

Më poshtë, momenti kur policia merr nën kontroll selinë e opozitës. 

FOTO/ Opozita nën kontrollin e policisë, pamje të paimagjinueshme

FOTO/ Opozita nën kontrollin e policisë, pamje të paimagjinueshme

FOTO/ Opozita nën kontrollin e policisë, pamje të paimagjinueshme

FOTO/ Opozita nën kontrollin e policisë, pamje të paimagjinueshme

FOTO/ Opozita nën kontrollin e policisë, pamje të paimagjinueshme

FOTO/ Opozita nën kontrollin e policisë, pamje të paimagjinueshme

FOTO/ Opozita nën kontrollin e policisë, pamje të paimagjinueshme

FOTO/ Opozita nën kontrollin e policisë, pamje të paimagjinueshme

FOTO/ Opozita nën kontrollin e policisë, pamje të paimagjinueshme