EMISIONE, 24 Shtator 2021, 00:54

Debat i fortë mes Arjan Çanit, Dash Shehit, Astrit Patozit dhe Edit Harxhi për luftën në PD- TPZ

Debat i fortë mes Arjan Çanit, Dash Shehit, Astrit Patozit dhe Edit

~tpz.al~