SPORT, 24 Shtator 2022, 23:10

"Udhëheqësit" e Federatës lënë nam, dalin dhe pozojnë në fushë në Izrael, si katër bajraktarë

"Udhëheqësit" e Federatës lënë nam, dalin dhe

Kombëtarja shqiptare e futbollit ka dështuar në misionin e saj në Ligën e Kombeve, teksa është mundur përsëri nga Izraeli me shifrat 2-1. 

Por një ngjarje groteske ka ndodhur përpara fillimit të ndeshjes në "Bloomfield Stadion", ku katër "udhëheqësit" e lartë të Federatës tonë të Futbollit, kanë pushtuar fushën duke pozuar për foto. 

Konkretisht, në fushë kanë zbritur dhe janë rreshtuar si delegacion "yjesh", Presidenti i Federatës, Armand Duka, sekretari i Përgjithshëm, Ilir Shulku dhe dy anëtarët e Komitetit Ekzekutiv, Arben Dervishi dhe Lutfi Nuri. 

Ky lloj pozimi provincial është i pazakontë nga drejtues federatash para një ndeshje ndërkombëtare, por duket se katërshtja e bajraktarëve të futbollit shqiptar, e donin një kujtim nga Tel Avivi.

Ndërkohë, lidhur me rezultatet shumë të dobëta të ekipit shqiptar, duket se askush nuk merr përgjegjësi. 

"Udhëheqësit" e Federatës lënë nam, dalin dhe