SPORT, 25 Maj 2022, 16:24

Operohet Zlatan Ibrahimovic, ky dëmtim i mbyll karrierën

Operohet Zlatan Ibrahimovic, ky dëmtim i mbyll karrierën

Zlatan Ibrahimovic mund ta mbyllë me futbollin e luajtur. Tani ka pak për t’u menduar, për shkak se ka pësuar një dëmtim që e detyroi të operohet në gju sot.

Klubi i Milanit ka dalë me një komunikatë dhe bën me dije se suedezi ka bërë sot ndërhyrjen dhe operacioni ka qenë i suksesshëm.

Italianët raportojnë se parashikohet që Ibra të qëndrojë 7-8 muaj jashtë fushave të blerta, çka praktikisht ia bën të vështirë të kthehet të luajë sërish duke parë që i ka mbushur 40 vjeç.