SPORT, 25 Maj 2022, 15:25

Ofrojnë deri në 2000 euro/ Tifozët dalin në rrugët e Tiranës me tufa parash në duar

Ofrojnë deri në 2000 euro/ Tifozët dalin në rrugët e

Tifozët që kanë mbërritur në Shqipëri për finalen e Conference League, janë duke kërkuar bileta në tregun e zi për ndeshjen Roma-Fejnord.

Një tifoz me një pankartë në duar që kërkon bileta për ndeshjen.

Mësohet se tifozët ofrojnë nga 1 mijë deri në 2 mijë euro.

Biletat e ndeshjes janë mbaruar brenda një ore që nga momenti i hapjes së procesit të blerjes së tyre dhe po shiten me çmime stratosferike në treg të zi.

Ofrojnë deri në 2000 euro/ Tifozët dalin në rrugët e