SPORT, 22 Shtator 2022, 13:45

Numrat flasin në favor të “Demave”, ky Partizani më rezultativ se ai i titullit

Numrat flasin në favor të “Demave”, ky Partizani më

Numrat janë të pakundërshtueshëm dhe janë ata që tregojnë se Partizani i këtij sezoni është më rezultativ edhe se ai i titullit kampion.

Nëse në sezonin 2018-2019 nën drejtimin e Skënder Gegës “demat” kishin grumbulluar 10 pikë pas 5 javësh, ky i Kolelës ka dy pikë më shumë.

Mbetet për t’u parë se sa do të arrijnë “demat” ta mbajnë kreun, që do të sulmohen shumë nga rivalët direkt në garën për titullin kampion.