SPORT, 17 Nëntor 2023, 21:17

“Ëndërruam, sakrifikuam dhe u kualifikuam”, grupi “Tifozat Kuq e Zi” reagon për suksesin e Shqipërisë

“Ëndërruam, sakrifikuam dhe u kualifikuam”, grupi

Festë e madhe dhe reagime të panumërta për kualifikimin madhështor të kombëtares shqiptare në EURO 2024.

Pas këtij suksesi, ka reaguar edhe grupi i TKZ, “Tifozat Kuq e Zi” në rrjetin social Facebook.

“Ëndërruam, sakrifikuam dhe në fund u kualifikuam.

Më të bashkuar se çdo herë tjetër, “TKZ po vijnë” për të pushtuar tokën gjermane, për të stolisur EURO 2024 me ngjyrat Kuq e Zi.

Ne ja dolëm, por ky është vetëm fillimi”.