SPORT, 18 Nëntor 2023, 09:32

"Mora Fjalë"/ 'Me këngë patriotike, tifozët shqiptarë këndojnë njëzëri në avion

"Mora Fjalë"/ 'Me këngë patriotike, tifozët

Tashmë është bërë traditë që në fitoret e kombëtares shqiptare të festohet me këngë dhe me valle. Dhe kjo ka ndodhur në avionin ku po ktheheshin tifozët shqiptarë nga Moldavia.

Të gjithë tifozët kanë kënduar rrugës këngë patriotike, një prej tyre Mora Fjalë. Siç shihet dhe nga videoja e mëposhtme, tifozët këndojnë të gjithë njëzëri 'Mora Fjalë'.