SPORT, 24 Maj 2022, 20:21

Foto/ Para finales së Conference League, Fejnordi stërvitet në "Air Albania"

Foto/ Para finales së Conference League, Fejnordi stërvitet në

Fejnordi nuk ka humbur kohë. Menjëherë pas mbërritjes në Shqipëri dhe pas konferencës së zakonshme për shtyp, trajneri i holandezëve, Arnot Slot ka zbritur në fushën e "Air Albania" skuadrën për përgatitje para ndeshjes së nesërme me Romën.

Fokusi i Slot mbetet në aspektin tekniko-taktik, por nuk ka lënë mbrapa as punën psikologjike. Gjendja e futbollistëve duket e mirë, me grupin që është tejet i motivuar për finalen e Conference League, të mërkurën (21.00).

Foto/ Para finales së Conference League, Fejnordi stërvitet në

Foto/ Para finales së Conference League, Fejnordi stërvitet në

Foto/ Para finales së Conference League, Fejnordi stërvitet në

Foto/ Para finales së Conference League, Fejnordi stërvitet në

Foto/ Para finales së Conference League, Fejnordi stërvitet në

Foto/ Para finales së Conference League, Fejnordi stërvitet në

Foto/ Para finales së Conference League, Fejnordi stërvitet në