SPORT, 23 Maj 2022, 18:18

Foto/ Mbërrijnë tifozët e parë të Fejnordit, duke pirë birra “pushtojnë” lokalet e Tiranës

Foto/ Mbërrijnë tifozët e parë të Fejnordit, duke

Edhe dy ditë na ndajnë nga finalja e madhe e Conference League që do të zhvillohet në Tiranë, ku dy skuadra të mëdha, Roma dhe Fejnordi do të përballen në "Air Albania".

Tashmë kanë mbërritur edhe tifozët e parë të Fejnordit. Ata janë shfaqur në lokalet, në një nga zonat më të populluara të Tiranës.

Më birra në dorë, ata këndojnë dhe festojnë.

Foto/ Mbërrijnë tifozët e parë të Fejnordit, duke