EMISIONE, 15 Nëntor 2023, 23:39

"Ti je një hiç, do 800 vjet të vish në pushtet!"/Shpërthen debati mes Rakipit dhe Shabanit në TPZ

"Ti je një hiç, do 800 vjet të vish në