EMISIONE, 15 Nëntor 2023, 22:52

Të vdesësh te dentisti! Rasti i 3-vjeçarit që shokoi vendin dhe klinikat pa kontroll-TëPaekspozuarit

Të vdesësh te dentisti! Rasti i 3-vjeçarit që shokoi