EMISIONE, 15 Nëntor 2023, 22:49

Rezoluta dhe klithmat e Ramës për Kosovën. Pse u zemërua kaq shumë kryeministri?-Të Paekspozuarit

Rezoluta dhe klithmat e Ramës për Kosovën. Pse u zemërua kaq