EMISIONE, 15 Nëntor 2023, 23:19

"Ore mbylleni fare opozitën, të biem rehat si në diktaturë!"/Debat mes analistëve dhe deputetit-TPZ

"Ore mbylleni fare opozitën, të biem rehat si në