EMISIONE, 15 Nëntor 2023, 12:14

"Gjici në kafaz, Alma në sallë"/Artan Hoxha zbulon ç'ndodhi në gjyqin e Safet Gjicit dhe Alma.K

"Gjici në kafaz, Alma në sallë"/Artan Hoxha zbulon