EMISIONE, 15 Nëntor 2023, 19:15

Gaz Bardhi i bën "puç" Lulzim Bashës! Debat mes tij dhe analistëve në "Të Paekspozuarit"

Gaz Bardhi i bën "puç" Lulzim Bashës! Debat mes tij