EMISIONE, 24 Nëntor 2021, 11:03

Berisha-Basha armiq të betuar! - Debat i fortë, Flamur Noka dhe Arben Ristani përballë analistëve

Berisha-Basha armiq të betuar! - Debat i fortë, Flamur Noka dhe Arben