EMISIONE, 12 Nëntor 2021, 08:55

Amerikanët pro dhe kundër Berishës. Kokalari: Yuri Kim po shkatërron PD!

Amerikanët pro dhe kundër Berishës. Kokalari: Yuri Kim po