BOTA, 16 Nëntor 2023, 16:57

Sanksionet ekonomike, SHBA me 'dorë të hekurt', fut në listë të zezë 10 individë nga Ballkani

Sanksionet ekonomike, SHBA me 'dorë të hekurt', fut në

Shtetet e Bashkuara të Amerikës të enjten kanë futur në listën e zezë 10 individë, teksa kanë shpallur raundin e radhës të sanksioneve ekonomike në Ballkan.

Sipas ueb-faqes zyrtare të Thesarit amerikan, individët e sanksionuar janë nga Bosnja dhe Hercegovina, Mali i Zi, Maqedonia e Veriut dhe Serbia.

Në mesin e tyre janë Savo Cvijetinoviç, Petar Gjokiq, Dushko Peroviç dhe Nenad Popoviq nga Bosnja e Hercegovina; Miodrag Davidoviç dhe Branisllav Miqunoviç nga Mali i Zi; Ratka Kunoska Kamceva, Irina Samsonenko dhe Sergey Samsonenko nga Maqedonia e Veriut; dhe Misha Vaçiç nga Serbia.