BOTA, 28 Nëntor 2022, 14:48

Rusia pretendon se ka vrarë 100 ushtarakë ukrainas në Dnipro

Rusia pretendon se ka vrarë 100 ushtarakë ukrainas në Dnipro

Në konferencën e saj ditore, Ministria e Mbrojtjes e Rusisë ka thënë se më shumë se 100 ushtarakë ukrainas u vranë në një betejë të fundit.

“Në Dnipro, tetë automjete të blinduara dhe pesë automjete u shkatërruan gjatë ngarkimit në transportin hekurudhor. Përveç kësaj, më shumë se 100 ushtarakë ukrainas u vranë”, thuhet në përditësimin.

Ministria shtoi se sistemet ruse të mbrojtjes ajrore shkatërruan shtatë mjete ajrore pa pilot të Ukrainës në rajonet Luhansk, Donetsk dhe Kherson.