BOTA, 19 Janar 2023, 15:09

Putin: Fuqia ushtarake-industriale ruse e bën fitoren në Ukrainë të pashmangshme!

Putin: Fuqia ushtarake-industriale ruse e bën fitoren në Ukrainë

Presidenti rus, Vladimir Putin, është shprehur se kompleksi ushtarak-industrial i Rusisë po rrit prodhimin duke theksuar se kjo është një arsye e fortë pse beson se Rusia do të mbizotërojë në luftën në Ukrainë.

Putin ka zhvilluar edhe një takim më punonjës në një fabrikë në Shën Petesburg që prodhon sisteme të mbrojtjes ajrore, duke u shprehu se prodhimi i pajisjeve ushtarake do të ndihmojë sipas tij në fitoren e luftës në Ukrainë.

“Arritja e fitores është e pashmangshme. Uniteti, kohezioni i popullit rus dhe sigurisht heroizmi I luftëtarëve tanë dhe sigurisht puna e ushtrisë na bën të besojnë në fitore”, ka thënë Putini.