BOTA, 28 Nëntor 2023, 20:13

Marrëveshja e armëpushimit, Hamasi liron edhe 12 pengje të tjera izraelite

Marrëveshja e armëpushimit, Hamasi liron edhe 12 pengje të tjera

Grupi militant Palestinez Hamas ka liruar 12 pengje të tjerë si pjesë e marrëveshjes se armëpushimit me Izraelin.

Në mesin e pengjeve të liruara janë 10 shtetas izraelitë dhe dy shtetas të huaj që i janë dorëzuar Kryqit të Kuq Ndërkombëtar.

Nga pika kufitare me Egjiptin 12 pengjet po transportohen drejt Izraelit.