BOTA, 18 Nëntor 2023, 09:26

Lufta/ Izraeli do të lejojë futjen e dy kamionëve me karburant në ditë në Gaza

Lufta/ Izraeli do të lejojë futjen e dy kamionëve me karburant

Marrëveshja ishte rënë dakord në parim javë më parë, shtoi ai, por u vonua nga Izraeli për dy arsye.

Zyrtarët izraelitë i thanë SHBA-së se karburanti nuk kishte mbaruar në të vërtetë në Gazën jugore, dhe ata gjithashtu donin të prisnin dhe të shihnin nëse mund të negocionin fillimisht një marrëveshje pengjesh.

Kreu i Unrwa paralajmëroi të enjten se agjencisë mund t’i duhej të pezullonin të gjitha aktivitetet e saj për shkak të mungesës së karburantit.