BOTA, 19 Nëntor 2023, 16:02

Franca dërgon ndihma shtesë mjekësore në Gaza

Franca dërgon ndihma shtesë mjekësore në Gaza

Franca do të dërgojë më ndihma shtesë mjekësore dhe një anije të dytë spitalore në Gaza, njoftoi sot zyra e presidentit Emmanuel Macron.

Franca do të dërgojë një avion që transporton më shumë se dhjetë tonë ndihmë mjekësore në fillim të javës dhe gjithashtu do të kontribuojë në dërgimin e ndihmës mjekësore të Bashkimit Europian më 23 dhe 30 nëntor.