IDE, 22 Nëntor 2021, 13:01

Nëse do të isha në vend të Lulzim Bashës...

Nëse do të  isha në vend të Lulzim Bashës...

Po të isha në vend të Lulzim Bashës, në këtë moment, duke llogaritur të gjitha lëvizjet e gabuara që ka bërë, do të kisha vepruar kështu:

1. Do të pranoja vullnetin e anëtarësisë së Kuvendit Kombëtar të partisë dhe do të merrja përgjegjësinë sipas nenit 43 të statutit për të organizuar mbajtjen e mbledhjes së thirrur.

2. Natyrshëm do hiqja dorë nga kuvendi alternativ. Por të do ftoja të gjithë anëtarësinë të jenë prezent.

3. Në Kuvend do të shkoja burrnisht dhe do të shpalosja të gjithë sjelljen dhe arsyet e vendimmarrjeve të sforcuara.

4. Do të ofroja dorëheqjen nga posti i Kryetarit.

5. Do të regjistrohesha si kandidat për t’u zgjedhur kryetar nga anëtarësia.

Kështu dhe vetëm kështu Luli mund të kontribuojë për veten dhe për partinë. Kjo e fundit nuk do të kishte luksin të përzejë askënd. As Lulin.

Nuk është e thënë të jesh se s'bën kryetar për të qenë ende në lojë…

Nejse, kështu do bëja unë…