BLOG, 16 Mars 2023, 16:31

Mos u kushtoni asnjë rëndësi hjekësve të opozitës

Mos u kushtoni asnjë rëndësi hjekësve të opozitës

Mos u kushtoni asnjë rëndësi hjekësve të opozitës. Le të regjistrohen ku të duan. Le të kenë vula e logo çfarë të duan. Shqiptarët nuk janë budallenj. Në qofshin të tillë në qafë paçin veten.

Ka vetëm një opozitë në Shqipëri. Dhe opozitë është ajo që tentohet të vritet nga regjimi, siç po bën Rama duke përdorur hjekësit me logo. Opozita shqiptare për 14 majin janë kandidatët e primareve. Është Belind Këlliçi, Luçiano Boçi, Igli Cara, Ledina Aliolli, Bardh Spahia e të tjerë.

Mos u merrni me hjekësin, as me regjimin fashist dhe Hitlerin e e ri. Injorojini, mos i votoni, përçmoji me indiferentizëm kudo që ju dalin para.

Regjimi është i frikësuar, po përdor çdo mjet për të vrarë opozitën. Nëse ata do të ishin të bindur që populli shqiptar i do dhe nuk i urren do ta lejonin Sali Berishën e Ilir Metën të futeshin në rrugë normale në zgjedhje dhe do t’i mundnin në fushë. Ata nuk e bëjnë këtë sepse kanë frikë. Ata e dinë që janë të urryer nga shumica e shqiptarëve. Për këtë arsye kanë nxjerrë Shqipërinë nga binarët e demokracisë.

Kuptojeni këtë për veten tuaj nëse nuk doni të ripërsërisni regjimin komunist në një formë më të poshtër, që përveçse pa pluralizëm është edhe kleptokrat (hajdutër). Votoni më 14 maj kandidatët e dalë nga primaret, Belindin, Iglin, Luçianon, Bardhin…që të shpëtoni veten tuaj, fëmijët tuaj, vendin tuaj në tërësi.

Në këtë situatë që është Shqipëria sot të ndenjurit pa marrë anë është poshtërsi. Reagoni! Ndryshe qepni gojën, heshtni dhe pranojeni se s’jeni të denjë për të gëzuar të drejta si çdo qënie tjetër njerëzore e qytetëruar. Jetoni në skllavëri, duroni mbi shpinë hajdutët e pronës, pasurisë e jetës tuaj. Kaq.