BLOG, 6 Korrik 2023, 18:44

Komunikim mafiozësh në Parlamentin Shqiptar

Komunikim mafiozësh në Parlamentin Shqiptar
Fotomontazh: Berisha dhe Balla

Sot Berisha i tha Taulant Ballës në Parlament: Mos e zgjat se ti e di pse të thërriste sekretari partisë tek qershia. Po e zgjate do të tregoj pjesën e dytē.
Në 1990 Balla, ka qenë 13 vjeç në qoftë se bëhet fjalë pë sekretarët e Partisë Komuniste. Berisha, në atë kohë ka qenë sekretar i organizatës së Partisë Komuniste për 20 vjet.
Balla, nuk iu përgjigj Berishës. Çfarë fshihet pas “qershisë”?!!
Politika shqiptare ka 30 vjet qē shantazhojnë njëri-tjetrin për lidhje kriminale, krime, korrupsion, grabitje pronash publike dhe private, pasuritë kombëtare e gjithçka. Populli që ndjek këta si inbecilë katunaro -provincial ata që i ndjekin, nuk dinë asgjë ç’ka i dinë ata njëri-tjetrit.
Ky lloj diskursi është komunikim mafiozësh. Parlamenti Shqiptar është një llumsihane e shantazhueshne dhe e padënueshme se drejtësia është po pjesë e llumit dhe dalë nga ky llum.
Shqipëri të kam ….. do të thonte Faik Bej Konica.