BLOG, 17 Shtator 2023, 18:37

Janulla-Bej-ler-Riraqis e të tjerë gjakprishur skip-pëtaris

Janulla-Bej-ler-Riraqis e të tjerë gjakprishur skip-pëtaris

Janollatus bën thirrje në Kishën Othodokse Greke ne Tiranë, (e cila jo vetëm nuk është autoqefale dhe shqiptare, por me mission shovinist greko-orthodoks) që shqiptarët orthodoks të deklarohen me kombësi greke për censusin e 2023.

Ky kolonel i Asfalise dhe shovinist orthodoks grek, ka mbjellë përçarje, jo vetëm brenda shqiptarëve por edhe vetë orthodoksëve shqiptar.

Është kriminale që klasa politike shqiptare i ka ofruar shërbimet ketij koloneli të Asfalisë Greke me mantelin e Kryepeshkopit jo shqiptar, në shërbim të axhendave shoviniste të orthodoksisë së Kishës dhe shtetit Grek, duke i hapur rrugë për gjithçka dhe duke inkurajuar gjakprishurit shqiptar, si rasti i Fredi Bej-Ler-Riraqis, që u fut nga dyshja Berisha-Meta për të realizuar axhendat shovinisot greko-orthodokse ne Himarë dhe më gjërë.

Të lidhur me misionarë të axhendave greko-orthodokse antishqiptare të medias dhe politikes ku janë Arjan Çani, Vangjel Dule e plot zhule të tjerë rreth tyre, ata po krijojnë tensione artificiale, jo vetëm brenda teritorit shqiptar por edhe ne rajon.

Janollatous për aktivitet me axhenda antishqiptare 30 vjeçare duhet të deportohet nga Shqipëria dhe të krijohet realisht Kisha Autoqefale Shqiptare.

Ndërsa gjakprishurve shqiptar të politikës dhe medias duhen të injorohen dhe izolohen me votë dhe kur të ralizojnë krime zgjedhore apo terroriste si rasti Bej- Ler -Riraqis të merren dhe gjykohen nga drejtësia.

Shteti Shqiptar nuk duhet kurrsesi të heqë brekët para presionit të qeverise greke siç ka bërë deri dje.