AKTUALITET, 25 Janar 2023, 10:48

VIDEO/ Banorët e Bërxullës protestë para kryeministrisë për projektin “Thumanë-Kashar-Fier”: Këto janë tre kërkesat tona

VIDEO/ Banorët e Bërxullës protestë para kryeministrisë

Mëngjesin e sotëm banorët e Bërxullës kanë dalë në protestë para kryeministrisë për kërkesat e tyre lidhur me projektin për ndërtimin e autostradës 'Thumanë-Kashar-Fier'.

Ata kërkojnë devijim të projektit, shpronësim me vlerën e tregut, dhe ndërtimin e rrugëve dytësore.

“Ne nuk durojmë më, duam që të dëgjohet zëri jonë, ka gjithmonë vetëm heshtje, ne do tw bëjmë tonën, ne nuk kemi cënuar asnjeri'. Berxulli nuk ka vdekur.

Gatishmëria e disa prej tyre të opozitës është dukur disi, nuk i kemi afruar se nuk duam të përzihen ka pasur interes dhe pse një përqindje e tyre janë të zhytur. Nuk i përcaktoj dot, gatishmëri ka pasur".- tha banori.