AKTUALITET, 25 Janar 2023, 17:01

Tedi Blushi: Erion Veliaj, armiku i gjelbërimit të Tiranës!

Tedi Blushi: Erion Veliaj, armiku i gjelbërimit të Tiranës!

Sekretari i Përgjithshëm i Partisë së Lirisë, Tedi Blushi, ka akuzuar kryebashkiakun e Tiranës, duke denoncuar gjendjen e punimeve te ish-Piramida në raport me gjendjen e dikurshme, projektin e paraqitur, duke theksuar se, "në vend të barit, luleve dhe pemëve, Erion Veliaj ka mbjellë aty mini-kulla betoni".

Reagimi i Blushit

Hapësira e gjelbër tek Piramida e Tiranës nuk do të ekzistojë më!

Në vend të barit, luleve dhe pemëve, Erion Veliaj ka mbjellë aty mini-kulla betoni!

Tirana nuk ka njohur kurrë një armik më të madh të gjelbërimit!