AKTUALITET, 11 Shkurt 2024, 10:18

“Të rimëkëmbim blegtorinë”- Propozimi i Metës: 10 mijë euro grant për krijimin e një ferme dhe përjashtim nga taksat për pesë vite

“Të rimëkëmbim blegtorinë”- Propozimi i

Kryetari i Partisë së Lirisë, Ilir Meta thotë se është koha për të rimëkëmbur sektorin e blegtorisë.

Me anë të një postimi në rrjetet sociale, Meta propozon që të jepet një grant prej 10 mijë euro për krijimin e një ferme lopësh si dhe përjashtimin e tyre nga taksat për një periudhë pesë vjeçare.

Reagimi i Metes:

Është koha të rimëkëmbim blegtorinë.

10 mijë euro grant për krijimin e një ferme lopësh.

Përjashtim nga taksat për 5 vite.