AKTUALITET, 4 Shkurt 2023, 20:57

Shqipëria 2023-Gruaja e ngarkuar me dru, burrat duke pirë cigare (VIDEO)

Shqipëria 2023-Gruaja e ngarkuar me dru, burrat duke pirë cigare

Vite më parë shqiptarët u skandalizuan nga një foto ku një burrë ecte përpara duke pirë cigare dhe pas vinte gruaja e ngarkuar me dru.

Në vitin 2023, asgjë nuk ka ndryshuar për shoqërinë patriarkale shqiptare, që jeton në fshat, siç duket nga një video e gazetares Alma Çupi. Në të shfaqet një grua e cila, mbi kurriz ka vendosur një sasi të madhe dru zjarri, e ndërsa në anën tjetër shihen dy burra teksa pinë cigare.

“A i mban dot ato dru, si ti kanë lënë ty”, pyet gazetarja, ndërsa gruaja nga fshati Xibër i Matit vetëm buzëqesh.

Më pas kamerën e kthen tek dy burrat që ndodhen pranë zonjës dhe i drejtohet njërit prej tyre: Po mirë, si ti pi cigare ajo mban drutë?

Në komentet në postim kanë vërshuar komentet negative ndaj burrit që pinte cigare dhe faktit sesi realiteti i gruas shqiptare nuk ka ndryshuar edhe pse jemi në vitin 2023.