AKTUALITET, 25 Janar 2023, 12:17

Protestë para bashkisë në Durrës, banorët: Kërkojmë që të mos prishen banesat tona

Protestë para bashkisë në Durrës, banorët:

Qytetarët në Durrës kanë dalë në protestë ditën e sotme para bashkisë. Me parulla në duar ata kërkojnë që të mos lëshojnë banesat e tyre që Bashkia kërkon të prishë.  

Banorët shprehen se me ta po punohet me dy standarde. Ata thanë se prej më shumë se 5 muajsh nuk kanë marrë ende bonuset e qirasë dhe se pronarët e shtëpive ku janë vendosur po tentojnë t'i nxjerrin jashtë ngaqë nuk kanë paguar qiranë.

Ata shprehen se transferimi në periferi ndikon në jetesën e tyre pasi kanë larg shkollat, spitalet dhe shërbimet e domosdoshme.