AKTUALITET, 30 Janar 2023, 20:21

Meta takim me shtabin elektoral në Kamëz: Grupi i këshilltarëve të PL do të jetë garant i llogaridhënies dhe transparencës

Meta takim me shtabin elektoral në Kamëz: Grupi i

Kryetari i Partisë së Lirisë Ilir Meta është takuar me shtabin elektoral të partisësë tij në Bashkinë e Kamzës.

Ai shkruan se është i vendosur për të mbështetur kandidatin e përbashkët, Arjan Hoxha në zgjedhjet e 14 Majit. Meta shton se grupi i këshilltarëve të PL do të jetë garant i llogaridhënies dhe transparencës.

“Fitorja në Bashkinë e Kamzës do të jetë e jashtëzakonshme!  Falenderoj z.Faik Basha dhe të gjithë shtabin tonë për përkushtimin e tyre për fitoren e 14 Majit!”, shkruan Meta.

Kënaqësi të takoja shtabin elektoral të Partisë të Lirisë në Bashkinë e Kamzës.  Bashkia e Kamzës në 14 Maj u rikthehet qytetarëve dhe vendoset në shërbimin e tyre.

Partia e Lirisë dhe unë personalisht jemi të përkushtuar t’i japim mbështetjen dhe vëmendjen që meriton kjo bashki e cila edhe pse është e pesta përsa i takon numrit të banorëve është e anashkaluar dhe nënvleftësuar padrejtësisht.

Mbështetjen më të vendosur për kandidatin e perbashkët, z.Arjan Hoxha i cili na njohu me prioritetet e tij si Kryebashkiak i ardhshëm i Kamzës.

Grupi i këshilltarëve të Partisë të Lirisë do të jetë garant i llogaridhënies dhe transparencës.  Fitorja në Bashkinë e Kamzës do të jetë e jashtëzakonshme!  Falenderoj z.Faik Basha dhe të gjithë shtabin tonë për përkushtimin e tyre për fitoren e 14 Majit!