AKTUALITET, 25 Janar 2023, 11:09

Të dhënat e INSTAT, Meta: Ja ku i çoi korrupsioni skizofrenik i “Rilindjes” pagat dhe mirëqënien e shqiptarëve!

Të dhënat e INSTAT, Meta: Ja ku i çoi korrupsioni skizofrenik i

Kryetari i Partisë së Lirisë, Ilir Meta ka akuzuar qeverinë e kryeministrit Edi Rama për korrupsion i cili ka ndikuar në mirëqenien e shqiptarëve.

Duke nxjerrë të dhënat e INSTAT të përpunuara nga Monitor, Meta tregon se sa e ulët është paga mesatare mujore bruto e Shqipërisë në krahasim me vendet e tjera të rajonit.

“Ja ku i çoi korrupsioni skizofrenik i “Rilindjes” pagat dhe mirëqënien e shqiptarëve!”, shkruan Meta.

Të dhënat e INSTAT, Meta: Ja ku i çoi korrupsioni skizofrenik i