AKTUALITET, 21 Shkurt 2024, 19:01

Mbledhja e Asamblesë, zbardhen porositë e Edi Ramës

Mbledhja e Asamblesë, zbardhen porositë e Edi Ramës

Nga mbledhja e Asamblesë, Edi Rama ka ‘ndarë’ detyrat.

Rama citohet të këtë deklaruar se “secili nga ne në PS duhet të punojmë sikur zgjedhjet e përgjithshme do të ishin në 15 Mars”.

Kryesocialisti ka kërkuar nisjen e një procesi për vlerësimin e anëtarësisë socialiste sa janë aktiv e jo aktiv. Po ashtu e ka vënë theksin në nevojën e shtimit të anëtarësimeve të reja në çdo organizatë të PS.

Rama citohet të ketë deklaruar se ai vetë do të përfshihet në procesin e anëtarësimeve të reja, në zonën e tij elektorale ku është zgjedhur deputet. Çdo drejtues qarku ka raportuar me detaje për numrin e anëtarëve ekzistues, sa janë firot dhe lëvizjet e anëtarësisë.

Sikurse është raportuar rreth projeksioneve për anëtarë të rinj, pikat e dobëta dhe të forta në çdo qark.