AKTUALITET, 2 Prill 2024, 15:36

Konstituohet Komisioni Hetimor për zbulimin e ndërhyrjeve në të dhënat e sistemit TIMS, zgjidhet sekretari

Konstituohet Komisioni Hetimor për zbulimin e ndërhyrjeve në

Komisioni Hetimor për trajtimin e të dhënave të sistemit TIMS është mbledhur për herë të parë sot (2 prill) te Kryesia e Kuvendit, me kryetar demokratin Ervin Salianji dhe nënkryetar Tonin Gogu, nga radhët e PS.

Sekretar për këtë komision është zgjedhur socialisti Xhemal Qeflalia.