AKTUALITET, 2 Prill 2024, 16:05

Konferenca Ministrore në Hagë, Hasani: Përsërita mbështetjen e pakushtëzuar të Shqipërisë për Ukrainën

Konferenca Ministrore në Hagë, Hasani: Përsërita

Ministri i Jashtëm Igli Hasani ka marrë pjesë në Konferencën Ministrore për Rivendosjen e Drejtësisë për Ukrainën të mbajtur sot në Hagë.

Përmes një postimi në platformën ‘X’, Hasani tha se ka mbështetur mbështetjen e pakushtëzuar të Shqipërisë për Ukrainën derisa të arrihet një paqe e drejtë dhe e qëndrueshme.

“Në Konferencën Ministrore për Rivendosjen e Drejtësisë për Ukrainën të mbajtur sot në Hagë ????????, përsërita mbështetjen e vendosur të Shqipërisë për #Ukrainë, duke mbrojtur për llogaridhënie krahas përpjekjeve për paqe.

Ne mbetemi të përkushtuar për të mbështetur Ukrainën derisa të arrihet një paqe e drejtë dhe e qëndrueshme, duke respektuar sovranitetin dhe integritetin e saj territorial, në përputhje me Kartën e OKB”, shkruan Hasani.