AKTUALITET, 2 Shkurt 2023, 22:28

Komiteti Gjyqësor i Kongresit Amerikan, letër drejtorit të FBI-së për çështjen "McGonigal"

Komiteti Gjyqësor i Kongresit Amerikan, letër drejtorit të

Komiteti Gjyqësor i Kongresit Amerikan i ka dërguar një letër drejtorit të FBI-së, ku i kërkon informacion të plotë mbi çështjen "McGonigal".

“Komiteti Gjyqësor i Dhomës së Përfaqësuesve i ka dërguar një letër drejtorit të FBI-së, Christopher Wray, duke kërkuar informacion për Charles McGonigal, një ish-agjent special i FBI-së i akuzuar javën e kaluar për pastrim parash, shkelje të sanksioneve të SHBA-së dhe vepra të tjera të lidhura me punën e tij me një oligark rus”, thuhet në njoftimin në Twitter.