AKTUALITET, 13 Shkurt 2024, 08:53

Këmbimi valutor/ Me sa blihen e shiten dollari dhe euro, çfarë ndodh me monedhat e tjera

Këmbimi valutor/ Me sa blihen e shiten dollari dhe euro, çfarë

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do të blihet me 96.1 lekë dhe do të shitet me 97 lekë.

Monedha evropiane euro do të blihet me 103.6 lekë dhe do të shitet me 104.2 lekë, ndërsa franga zvicerane do të blihet me 109.3 lekë dhe do t shitet me 110.2 lekë.

Ndërkohë paundi britanik do të blihet me 120.9 lekë dhe do të shitet me 121.8 lekë.

Këmbimi valutor/ Me sa blihen e shiten dollari dhe euro, çfarë